Fucks your brain!!!

True dat:)

Dagens Akrobatik


Medicinskåpet -de tio främsta örterna och kryddorna i köket!

Cayenne - matsmältning och förbränning
Cayennepeppar har underbara kardiovaskulära fördelar och då främst genom att sänka blodtrycket. Den berömda herbalisten Doktor John Christopher har vid flera sammanhang noteras att ett par teskedar cayennepeppar kan stoppa en hjärtattack på bara några minuter. Som krydda i livsmedel kan cayenne ökar aptiten, förbättra matsmältningen, lindra gasbildning, illamående och matsmältningsbesvär. Cayenne verkar även slemlösande och lindrar passagen från lungorna.

 

Vitlök - sänkning av blodtrycket och minskad risk för åderförkalning
Vitlök är en naturlig antiseptisk och kraftfull krydda med många hälsofördelar. Vitlöken ger lägre kolesterolnivåer (av dåligt kolesterol), minskar plack, sänker blodtrycket och minskar således även riskerna för åderförkalkning. Vitlök är också effektivt mot magkrämpor, orent blod, tarmproblem, candida och diarré.

 

Gurkmeja - antiinflammatoriskt och gynnsam mot ledvärk
Gurkmeja har kraftfulla anticancerogena egenskaper, särskilt hos tidigare rökare. Curcumin, som är det aktiva ämnet i gurkmeja, har kliniskt bevisade antiinflammatoriska effekter och betydande positiva effekter vid reumatoid artrit och karpaltunnelsyndrom. Gurkmeja är också fylld med antioxidanter, vitaminerna A, C och E, och kan förebygga grå starr.

 

Kanel - bakteriedödande, influensaförebyggande, blodtryckssänkande och blodsockerbalanserande
Kanel är en god bark som används i många länders dagliga matlagning.  Kanel innehåller en substans som dödar en mängd olika sjukdomar orsakade av bakterier, däribland E.coli, Salmonella, och Staphylococcus aureus. Forskning visar att kanel även kan stoppa tillväxten av asiatiska influensavirus. Kanel hjälper till att sänka blodtrycket och reglerar menstruationscykeln. Dessutom har kanel en lugnande effekt som bidrar till att minska oro och stress samt en blodsockerbalanserande effekt.

 

Oregano - vid hosta, matsmältningsproblem och högt blodtryck
Oregano är en kraftfull naturligt antiseptisk krydda. Den innehåller 19 kemiska föreningar med antibakteriella egenskaper samt fyra föreningar som lindrar vid hosta. Oregano lugnar magmusklerna, vilket främjar matsmältningen och den hjälper även till att sänka blodtrycket.

 

Ingefära - förbättrad matsmältning, ökat salivflöde, mot illamående och åksjuka
Ingefära stimulerar salivflödet och matsmältningen, lindrar kräkningar, minskar illamående, är främjande vid åksjuka och lindrar smärtor vid gas och diarré. Forskare har till och med funnit att ingefära är mer effektivt mot åksjuka än den vanligaste OTC-medicineringen. Ingefära används också som smärtstillande medel och det hjälper till att sänka det onda kolesterolet.

 

Bockhornsklöver - god metabolism, mot förstoppning, för detox och ökad amningsmjölk
Bockhornsklöverfrö används i vissa tesorter och kan främja behandlíng av diabetes, ge lägre blodsocker och lägre halter av onda kolesterol. Bockhornsklöver hjälper också till att upprätthålla en god metabolism, förhindrar förstoppning, renar blodet och ger kroppen större förmåga att eliminera skadliga gifter. Bockhornsklöverns frö och blad ökar bröstmjölksproduktionen hos ammande kvinnor.

 

Basilika - för lugn mage, mindre gaser och föryngring
Basilika kan lindra gaser och lugna magbesvär. Forskning har också visat att basilika hjälper till att förhindra åldrandet.

 

Nejlika - sänkt blodtryck, mot munsår och tandsmärta
Olja av kryddnejlika är 60 till 90 procent bestående av eugenol, som är antimikrobiell. Kryddnejlika har erhållit det officiella godkännandet från FDA och kategoriseras där som en effektiv nödlösning vid tandsmärta. Kryddnejlika sänker blodsockret genom att göra kroppens insulinanvändning mer effektiv. I studier har kryddnejlika påvisats påskynda läkning av munsår.

 

Svartpeppar - ökad saliv, magsaft, minskade väderspänningar och bättre matsmältning
Svartpeppar är en av de äldsta och mest använda kryddor. Den har en stimulerande effekt på matsmältningsorganen och ger ett ökat flöde av saliv och magsafter. Svartpeppar kan lindra magbesvär samt väderspänningar. Det hjälper också till att förbättra absorption och utnyttjande av curcumin (gurkmeja), som kroppen normalt inte tar upp lika effektivt.


Magiskt!


Magiskt


Marcus i slapping mode


Jag och Caroline slurprar rent & fint vatten

E951: ASPARTAM

E951: ASPARTAM - Yrsel, urinsten, sömnlöshet, synproblem, sluddrigt tal, slaganfall. Orsakar förändringar i hjärnans kemi. Neurologiska störningar. Måste undvikas av personer med sjukdomen fenylketonuria. Menstruationsproblem. Kan ändra mänskliga hjärnfunktioner och beteenden. Hjärntumörer och anfall. Hjärnskador. Fosterskador. Epilepsiliknande anfall. Djup depression. Cancer. Allvarlig huvudvärk. Food and drug adminitration (FDA, Livsmedelelsverket i USA) har noterat 92 olika symptom som alla har samband med aspartam, bl a epileptiska anfall.
 
 
 
Aspartam förekommer i multivitamindrycker, fruktyoghurt, glass, saft, sylt, marmelad, mos, gelé, sockerfritt tuggummi och godis, fruktdrycker, vissa naturmedel och viktminskningprodukter, “sockerfria” livsmedel samt alla
light produkter.”
 
“Aspartam finns i över 1200 livsmedelsprodukter. I tandkräm, tuggummi, smågodis, läsk, glass och allt annat, som smakar sött oavsett om produkten innehåller socker eller inte. Särskilt i så kallade sockerfria produkter hittar du aspartam.

Love is all you need


Tandkräms reklam:) - för Tooth whip organic peppermint


Klicka på bilden för mer information

Informativ läsning

The Water of Life

Peace


Streets on fire



Fett grym text och performens

Love and Knowledge


Freedom Fighters...


Peacefulness


Feta lyrics med Lupe Fiasco


En av bästisarna


RSS 2.0