Hoooops!

Fint väder och då drar familjen Badiersmith och lirar lite hoops:)


Kooobe!!!





Akrobatbasket - en aning mjuk i kroppen


Så duktig att man tappar brallorna:)








Se upp för tunneln, Linda!

Så är det för mig!

Fantasi är viktigare än kunskap


Foto taget av tantfoto - http://tantfoto.blogspot.com/

VM är igång på riktigt - Ghana bhra bhra

Ghana vann sin första match mot Serbien och så imponerande att se dessa unga blackstars som är i 20 års åldern lira med ett sådant lugn. Ghanas försvar imponerade mycket på mig och jag tror på vidare evenacemang från gruppspelet. Trodde verkligen inte att dem skulle ta tre poäng för det luktade 0-0 men ibland är tillfälligheterna på gott humör:=)

Försöker kicka i lillebrors rum i halvtid


Imponerande...

Sydkorea har imponerat på mig! Jag visste att dem var duktiga men på detta fina sätt att släppa bollen snabbt och rulla den så fint var härligt att se. Dem går vidare från gruppen och att Argentina har 1.40 i odds att vinna mot dem i nästa omgång, är överskattat.
Argentina vars offensiv var bra men man märker att dem behöver Zanetti i defensiven, utan tvekan! Skum petning och det kan straffa sig i slutändan. Att Nigeria få komma igenom försvaret och få till dem få avsluten som dem fick på snabba kontringar så lätt, är inte godkänt för Argentinas försvar! Nigerias målvakt Vincent för fem sjtärnor av fem möjliga - lätt bästa keepern än så länge. Hade kunnat bli 3, 4 - 0. Nigerias måste träna på att vårda bollen, spela lugnt och jobba för varandra, även bättre djupledslöpningar - här har du och bita i Lagerbäck.

England - USA var bara en salig sörja. Kanske inte riktigt så illa men jag blev inte imponerad och England för visa mer för att jag ska kunna tro att dem kommer till final. Enland - USA, två Robusta lag som slog ut varandra och en som jag inte vill byta plats med är Målvakten Green. Pressen kallar - fly

Rätta mig om jag har fel men detta var vad jag tyckte...

Nu är det Ghana som gäller för hela söndagen
Kom igen Blackstars

Bara hoppas på tur Sydafrika...

Synd att värdnationen Sydafrika inte kunde få med sig tre poaäng inför nästa omgång. Då hade chansen för avancemang varit avsevärt bättre. Sydafrika var värda tre poäng: Deras andra halvlek var grymt bra synd bara att man lägger märke till många misstag när det kommer till passningspel och att vårda bollen i defensiven samt i stressen i uppspelningsfasen. Men klart har Sydafrika imponerat på mig - trodde dem var sämre! Dem var lätt värda tre poäng. En elogé till Khune som stod för 2-3 fina räddningar. Mexicos Dos Santos & Vela var lagets stjärnor och ännu har inte Mexico fångat mitt hjärta.

Och krysset satt som vanligt i en premiärmatch:)

Tingeling

Då börjar det...

VM - spektaklet är igång och perfekt när det regnar ute. Härlig backup inför sommaren då vi vet att det regnar 49 dagar utav 60 sommardagar. Och juni brukar vara den som regnar bort mest. Bra tajming!

Tips inför VM:

Guldet - Spanien
Utamanarna - Holland & England
Skrällen - Chile
Bästa afrikanska lag - Ghana
Skyttevinnare - Van persie alt Rooney
Bäste Ytterback - Dani Alves
Bäste mittback - Pique
Bäste mittfältare - Sneijder
Bäste tränare - Capello

Njut

Äntligen fotboll!

Parken, sol, fotboll, gott folk - Helt slut

Hyfsat seriefri!

Då har man avverkat ett par serier och tar lite uppehåll. Två stycken (mot förmodan) slutfinaler som Lost & 24. Och tre stycken säsongsavslutningar på The mentalist, Vampire Diaries, Flashforward. Nu tar jag sommar med VM och The Wire!
Peace

Dagarna i solen!

Mycket underbara dagar som har passerat och jag hade turen att detta fina vädret kom på min långledighet. En veckas sol med härligt sällskap, mat och nya vyer. Fina blommor som gör en helt häpen och man börjar undra vad som häner med vår natur i framtiden. Finns den kvar i detta spektakulära esse eller kommer vi att förstöra den? Har även sett ett rekord i hur mycket smör man tar på sin macka - Du vann den Caroline!
Jag har besökt nya områden ut mot Oxie, vid travbanan och kan säga att där finns fina grönområden som man inte bör gå miste om. Besökt Moskén och varit på Malmös sandstrand - helt ok men man är väldigt kräsen när det kommer till strand, Är ju uppvuxen i Ängelholm. Falsterbo, Ystad nästa gång. Helgen avslutades med en härlig måltid som bestod av Bosarps kycklingfilé, fetaost, sparris, tomat, gurka, stekt potatis, päron och parika - MUMS!!!

Hasta

 

Hamnade spontant på Uma Bazaar och vi hade tur som fick ta del utav 50% rea på mycket smått & gott. Blev ett par Shorts från Knowledge Cotton

 

 


Hamburgertallrik med snacks till efterätt!

Hamburgare på rådjursfärs.

Tillbehör:
Cheddar
Coleslaw
Körsbärstomater
Gurka
Rödlök
Klyftpotatis

Efterätten bestod av Cashev/lime bollar, tranbär,
havrekex med banan samt banan med kokos


Ingredienserna i Cashev/limebollar:
Hacka cashevnötterna riktigt väl.
Pressa lime/citronsaft samt riv lite skall för mer smak
Hacka russin till nästan en smet
Rulla sedan bollarna i kokos
Färdigt och härligt med Rawfood

Apetit Bon



RSS 2.0