Le Christmaas

Lugn och fin jul blev det










Sweet!


The heart



Whatever you do from the heart is absolutely effective

Stunden - Ekologisk pizzeria Malmö


Riktigt goda och lite mer nyttiga pizzor kan du hitta på vid Drottningtorget i Malmö.
Stunden - skönt, lugnt ställe och pizzor som smakar wonderful. Även rawfood bakelser finns här och just nu en saffranbakelse som inte slår fel i munnen:)

Freedom Fighters


Underbara rawfood kardemummakakor



Sååå goda kardemummakakor! Måste smakas :)
Källa: Egentagen bild
Ingredienser!
1,75 - 2 dl naturella cashewnötter
20 torkade dadlar
ca 20 st kardemummakapslar
ca 4 nypor himalayasalt
kokosflingor

Använd ekologiska ingredienser helst :) Det smakar bättre!

Sök din sanning

Andlighet är en term som egentligen betyder: ett handlande med intuition.

 

I den teistiska traditionen finns det ofta tendenser att hålla fast vid ett ord – en viss handling är ansedd olämplig av en gudomlig grundregel – en viss handling är ansedd lämplig av det gudomliga… struntsamma

 

I den ateistiska traditionen är det tydligt att historien inte är viktigt.

Vad som verkligen betyder någonting är här och nu. NU är definitivt nu.

 

Vi försöker att uppleva vad som är tillgängligt där på platsen. Det finns ingen poäng i att tänka på ett förflutet vi kunde haft i dag.

Det är här och nu. Det här precisa ögonblicket.

Inget mystiskt, bara ”nu” väldigt simpelt och uppriktigt.

Och från den nuetismen växer en känsla av intelligens alltid fram, att du konstant samverkar med verkligen ett tillfälle åt gången.

Vi upplever faktiskt extraordinär precision, alltid.

Men nuet hotar oss, så våra tankar vandrar till det förflutna eller framtiden.

 

Lägg märke till alla ting som existerar i vårt liv – vilket rikt liv vi lever. Alla dessa val äger rum hela tiden. Men inget av dem är ansedda som bra eller dåliga som sådan, utan allt vi upplever är ovillkorliga upplevelser. De har inte en stämpel som ” det här är ansett dåligt” eller ”det här är bra”.

 

Men vi upplever dem men vi ger dem inte tillräckligt med uppmärksamhet. Vi tar inte hänsyn till att vi faktiskt är på väg någonstans.

Vi anser det vara krångel

Väntar på att dö

 

Det är ett problem att inte riktigt tillförlita sig på nuet. Det som upplevs nu besitter faktiskt mycket kraftfulla ting.

Det är så kraftfullt att vi inte kan bemöta det.

Därför måste vi konstant låna från det förflutna och bjuda in framtiden.

 

Och kanske är det därför vi säker oss till religioner. Kanske är det därför vi marscherar längs gatorna. Kanske är det därför vi klagar på samhället. Kanske är det därför vi röstar på presidenterna.

 

Ganska ironiskt.

Väldigt lustigt faktiskt

 

Ju mer du börjar undersöka vad vi tror att vi förstår, vart vi kom ifrån, vad vi tror att vi gör, desto mer börjar du inse att de ljugit för oss.

 

Vartenda institut har ljugit för oss. Vad får dig att för en sekund tro att dem religiösa institutionerna är den enda som aldrig gjort det?

De religiösa institutionerna här i världen är på den absoluta botten. De religiösa institutionerna här i världen är uppförda av samma personer som gav dig din regering, din korrupta utbildning, som låg bakom internationella bankkarteller. Våra ledare bryr sig inte om dig eller din familj det allra minsta. Allt de bryr sig om är vad de alltid brytt sig om – att kontrollera hela jävla världen.

Vi har blivit ledda bort från den sanna och gudomliga närvaron i universum. – som människan kallat GUD,

Jag vet inte vad gud är, men jag vet vad ”han” inte är.

Och såvida och till dess att du är redo att se hela sanningen, och vart den än leder, vem den än kan leda till, om du vill ignorera eller om du vill prioritera det, så kommer du så småningom förstå att du lägger dig i gudomlig rättvisa.

 

Ju mer du forskar i det, desto mer förstår du vart allt kommer ifrån, desto mer uppenbart blir allting och du börjar se lögner överallt.

 

Du måste veta sanningen, söka sanningen och sanningen kommer att frigöra dig


RSS 2.0