Lunds Feministiska festival


El Naturalista

Hittat härligaste skorna för fötterna. Fötterna får plats, får andas och det resulterar till det största smailet ever för tårna. Modellen heter El Viajero och jovisst man reser bekvämt med dessa skor så namnet passar perfekt till dessa skor. Fötterna får massage då skorna är tillverkade för att man skall känna underlaget man går på...Kika in på the website:
http://www.elnaturalista.com/index.php/en/

Caminar por la vida






En period med Lykke Li








Grymt härliga sounds!
Gillar hennes crazycoola appearance på scen

Helgens Bild


Fina dagar i solen!

Vilken kanonhelg det varit! Solen och dess värme har smekt huden underbart. Jag och Caroline har slappat, vandrat och lagat härlig mat och njutit ute på solbalkongen. Man har det fett bra här på balkongen med sol från kl 13.30 till 20.30 och det blir bara bättre. Folk har grillat, trillat och haft värsta smailet på facet.
Ja, vi människor i Sverige vaknar på riktigt nu.
Njut nu i dagarna fullo och berika er med D.vitamin på real ekological vis.














På återseende Mr Orlando

Mr Orlando på besök i Engelholm och efter att man gått av ett dygnspass blev det kaffe med långpromenad med honom & hans systerson som för övrigt är otroligt smart och hade en härlig inställning till människor, djur och natur. Sade till honom att jag vet vad han kommer att bli när han blir stor: Marinbiolog. Detta tyckte han vart skoj att höra och han hade redan börjat planera detta och ska börja ta dykar certifikat:) Skitcoolt! Trevligt att se Orlando igen dock blir det alltid korta visiter i mitt tycke. Dagen avslutades med Rosas härligt goda mat signerat de Chile, MUMS!!!
På Återseende Mr Orlando


Compton - Let me out, fuckers!


Sweet!


Jag och Jack the Marinbiologista


Kan jag väl hålla med om!


Ängelholm - platsen för chemtrails


Ännu mer!

Ta er tid och se denna kortfilm


Carolines B-DAY

Somliga har tur! Carolines födelsedag idag. Lördagen den 2 April och solen och värmen sken och skapade värme för första gången detta år. Mysigt värre blev det Booja Booja glass istället för kemikalietårta och det smakade vanilj och choklad, mums. Njöt i solen och senare hem för att avnjuta lite ekologiska ostar tillsammans med fikon. Slutligen blev det bio (Black Swan) mycket gripande och stundtals otäck film som jag rekommenderar. Nu chillas det till Ben Stiller på TV - en fett bra typ det. Grattis Älskling och hoppas du haft en härlig dag.
Kyssar



Sweet!


Födelsedagskatten



Mums



Booja Booja glass



Solig och varm kyss till Älsklingen

RSS 2.0