By Liam...

"I ett samhälle där människan kommer i andra hand medan kapitalet i första, i ett samhälle där kostnaden kommer i första hand medan människan i andra, i det samhället är vi alla slavar". Det bästa med detta citat är den totala insikten. Jag ser hopp och lösningar analkas.

Liam

God planet och gott långt levande liv












Immortal Technique - Leaving the past


Immortal Technique - Harlem streets


Ett förlorat land...

Ett land som förlorar sina möjligheter att producera sina egna livsmedel, är ett land i beroendeställning, utlämnat åt de multinationella storföretagens dominans. Det är ett land som inte är självstyrande och som förlorar sin kultur och i slutändan även sin identitet som nation.

Ska det vara vinter, ska det vara riktigt VINTER:)

Vår fina vita innergård

 

Julgran med bästa dekorationen (snö)

 

Iskanalen

 

Jul på stan


Piraterna!

Sommaren 2009 i vejbystrand

Betydelse...

Elitism

War

Greed

Poverty


Äntligen börjar vi vakna

Absolut synd om civila och poliser i denna video men som "Dem" brukar säga i krigsföring.

Det krävs offer för att åstadkomma rättvisa


Spoken word

Stanna upp...

När du vaknar på morgonen och hela du känner att du vill ligga kvar i sängen och bara njuta för att få tag i dem härliga krafterna som gör att du vet att du klarar av vad som helst bara du Vill...Bara ligg kvar! Ring och säg att något viktigare kommit i vägen eller sjukdom. Gör det Du vill. Eller går du upp och bestämmer dig för att idag och många dagar framöver ska jag vakna med inställningen att göra det jag vill och inga hinder ska få mig att begränsa mig.
Är du stressad och butter så ta det lugnt och stanna upp och riktigt tänk efter varför du stressar och är sur. Stanna upp och tänk efter? Svaret kommer guida dig till att bli en mer harmoniskt individ. Vaknar du och det är fullt med snö ute, tänk inte att nu kommer tåget vara försenat, nu måste jag skrapa bilen och det gör mig ännu mer jäktad, nu måste jag cykla tidigare för att det tar längre tid i snön att komma farm. Istället bara ta din tid och tänk att du kommer fram när du kommer fram. Annars bara skyll på vädret. Finns inget bättre att skylla på, än det man inte kan påverka.
Det finns så många alternativ till att göra vår tillvaro bättre. Viktigaste är att tänka vad som är viktigast för en själv. Stanna upp och tänk efter vad du prioriterar och lägg upp din tid så som den behagar dig bäst. Tänk på dig själv först så att du mår bra. För mår inte du bra kan du inte hjälpa andra att må bra. Allt börjar inom sig själv.

Soft kväll på Babel

Carolines kompis Sandra drog med oss till Babel en onsdagskväll där Asylgruppen i Malmö hade en tillställning. Inbjödna gäster vart två sköna personer, Nor el Refai & och Emil jensen samt alla härliga arbetare & supportrar av Asylgruppen som döck upp. Har aldrig sett så mycket folk på babel denna afton.
Men samtidgt var det första gången jag befann mig där:)
Hursom handlade denna afton om medmänsklighet, något som faller mig perfekt i smaken. Skämt blandat med seriösitet. Musik blandat med spoken word. Skratt blandat med sorgsenhet men framför allt ett gäng härliga människor som bidrar till gott. Och kom ihåg: Bara ett litet skratt kan leda till gott. PEACE OUT


http://babelmalmo.se/scen/101208#more-9928

Kontraster!

Kom hem från Santa Monica förra veckan

Nio timmar efter det kom snö


RSS 2.0