Serieledare efter ännu en vinst 4-1

Härligt att vårt lag är obesegrat innan man sticker på semester.
Laget vi mötte höll på med en massa Zorros och vi spelade bandy därav att vi vände 0-1 till 4-1.
Pang sa det och sen var det slut.
Nu missar man 5 matcher och önskar all lycka till Blue Riders - tänker på er under en beställning av caprinha samt solen i mitt ansikte.

Hasta cinco semanas

Ännu en vinst 3-2

Efter två ganska lätta matcher mötte vi ett revanchsuget Hookers. Hookers som vi mötte i Div 4 förra säsongen slutade med vinst 5-1 till oss som då även innehöll diverse tumult, utvisningar och dåliga attityder. Nu var det dags igen för möte och dem spelade ganska fult/hårt. Dem gjorde det svårt för oss och där var inga fria luckor vid slottet som i tidigare matcher så vi hade problem att komma igenom till avslut. Då vi inte har allför många varianter till strategier inom laget så försökte vi komma igenom, men vårt passningspel ville sig inte riktigt även om vi kom till stundtals heta avslut. En tight match som kunde gå hursom men vi kämpade oss till tre poäng. Danne gjorde mål på en fast situation och Peter H levererade med två solomål. Notera även att Hookers hade tre stolpträffar!!! Samspelet i laget var lite sämre än vanligt men med rätt attityd, positivitet och vilja blev det seger för BRM.

Nästa vecka är det seriefinal Blue riders - DWIB 21.00 Fairplay.
Får vi behålla serieledning måntro?
Oddset: Ja 2.00 Nej 2.00

Sonic Youth!

Måste bara blogga lite om detta smått unika band. Jag har aldrig i mitt liv lyssnat på ett mer ojämnt band.
Detta team som består av en massa olika individer som har varit i både himmeln och helvetet och tagit diverse smarties. Men kan ju säga att när detta band gör bra låtar är dem riktigt bra. Alltså UNDERSTRYK riktigt bra.
Tog ett tag att rensa Ipoden då dem släppt mängd-rabatter med låtar så förbered er på ett heltidsjobb i 24H.
Men ni kommer inte att ångra er:)

Några låttips:

Sonic Youth - 100%
Sonic Youth - Hoarfrost
Sonic Youth - On the strip

Ljusterapi, jobb och träning

Började med att gå på en riktigt cool vägra vintern utflykt - en s.k. ljusterapi. Satt i ett mycket ljust rum men ändå behagligt för ögonen och smuttade på lite Te och åt goda hampakakor. Hade med mig min Ipod som tur var då jag satt där ensam. Satte på lite Sonic Youth och njöt. Efter ett tag blev jag lite stimmig, ivrig och pigg även kallad med ett enda ord RASTLÖS. Satt där en timme, och var resten av dagen bestod av ett toppat isberg, kallad De La Cruz!
Dagen efter vart det dags för ett dygn på jobbet - snabbt avklarat och hem igen för en lite joggingtur med mina nya joggingskor al a Nike. Danne var med som stödkompis. När det sedan stundades kväll hade vårt innebandylag träning. En träning där vår kedja som bestod av:
Pidde/målis,
Danne/center,
Adde/back,
Mårten & Marcus/Back och forwards.
Vi var mycket aktiva i snack, passar och skott i positiv anda och det var det som ledde till en mycket rolig träning!
Nu är klockan 01.02 och jag ska upp kl 06.30 så det passar bra att sängen just nu ropar på mig.

Länken till ljusterapin - http://www.nikkohome.se/
Buenas Noches

5 myter om hunger (nr 5)

Fri handel är lösningen
Verklighet: Frihandelsstrategin har hittills misslyckats med att minska hungern.
Exporten från fattiga länder har ökat samtidigt som hungern består.
Exportinriktad produktion tränger undan grundläggande matproduktion då vinsterna är högre i exportsektorn.

Kanonhelg!

Lördagen bestod av härlig röd linssoppa följt av teater. Carmen var titeln och den handlade om kärlek. Kammarspelet för godkänt. Efter det blev det hemåt för ett parti Yatzy och senare på kvällen härligt nyttiga pannkakor med stekta äpplen dränkta i kanel och kardemumma. I soffan blev det mys till So you think you can dance där dem dansade riktigt coott till s.k. Arfojazz. Somnade sött för att vakna upp till en söndag som bestod av Innebandymatch och vinst med 8-1 varav två mål av De la cruz.
Laget som helhet var kompakt, passningsäkert och giriga efter förstabollen. Pidde i mål var galant som vanligt. Han var två minuter från att hålla nollan men vi backade inte upp tillräckligt:).
Söndagskvällen blev det La Liga, som så vanligt är målrika.
Nu rensas Ipoden med en kopp te - indiskt chai.

Sweet

Undrar om vi har lika många ord som innehar kvinna...

Brandman, sjöman, trollkarl, polisman, fackman, våldtäksman, målsman, bankman, mandom, ombudsmannen, postman, manpower, manager, manodepressiv, människa(Mankind)...5 mannabil
Fyll på om ni kommer på fler!

Lite tips!

Miljöaktier
  • Polyplank
  • Clean Oil Tech
  • PV Enterprise
  • Morphic
  • Novozymes
  • Klima invest
  • Light Lab
  • Green Wind Energy
  • Klima Invest
Miljöfond
  • Nordea Klimatfond
I framtiden sjuts dessa till höjderna - Best invest

Säsongspremiär!

Blue Riders ut i hetluften igen när det gäller innebandy.
Mötte laget BK Bandy och vi vann med 5-2 efter strålande lagarbete och prestationer.
Daniel Ekholm med nummer 88 stod för det finaste målet för dagen.
Kraftigt distanskott rakt upp i höghuset.
Oliver assisterade.
Pidde som är vår nya målis var grymt stabil och greppade, kastade och räddade bollarna.
5-0 till pidde i mitt tycke:)

Hasta next söndag, Blå ridare

Nonsens!!!

SJ har personliga biljetter.

Nu har vi infört personliga biljetter för att öka våra resenärers trygghet. Biljetten är en värdehandling som vi vill hjälpa våra resenärer att skydda.

Trygghet för kunden. Med en personlig biljett minskar risken för att någon ska kunna stjäla och utnyttja någon annans biljett. Risken att någon köper upp våra billigaste biljetter och sedan säljer vidare med ett mycket högre pris minskas också genom att vi inför för- och efternamn på biljetterna.


Detta är riktigt skitsnack: Dem spelar på att dem gör kunderna trygga! Vad är det som gör kunderna trygga bara för att ett par biljetter är personliga - vem går runt och själ biljetter? Nej, detta är bara för att dem inte vill att folk ska kunna tjäna pengar på att sälja vidare biljetter utan SJ vill ha hela kaka för sig själva. Dem stramar åt en kunds flexibilitet när det gäller att köpa biljett - skulle kunden bli sjuk så kan man sälja sin biljett snabbt och lätt men inte nu, för nu kan bara Lisa Lisasson åka på biljetten. What a waste!!!
Och att SJ har mage att spela på kundens trygghet - vilka fegisar. Gå istället ut med att ni vill vara monopolets överkvinna/man i denna buisness.
Ingen ska fan i mig tjäna på SJ inte. Ingen friåkning här inte.
Själv tycker jag det var ett genidrag att börja sälja SJ:s billiga biljetter på tradera för ett högre pris och även ofta till ett fortfarande lågt pris. Lägre än SJ:s biljetter överlag. Att dem släppte några billiga är för övrigt föga överraskande.
Inte ofta man hittar dem
Men på tradera gjorde man.


SJ Sucks

Saker som jag tycker om att göra!

  • Skratta/umgås med mina nära och kära
  • Musik
  • Innebandy
  • Laga mat & baka
  • Resa
  • Film
  • Tv-spel
  • Fotboll
  • Läsa
  • Mysa
  • Fotografera
  • Teater
Detta ska tas tillvara på med start år 2010!


Gott Nytt 2010!

Trevligt firande i trevligt sällskap. Vi tackar Hjorten för det goda målet som gjorde oss mätta och belåtna ända in i 2010. Plus kvällens härligaste foto (Karin & Rob)
Salut


RSS 2.0