Malmö på väg mot SM-Guldet - och annat oklippt material


Hade varit rätt nice...



Att vara tillbaks på den hemliga ön Boipepa

Topp 10 Filmer

1. Matrix
2. Avatar
3. Nyckeln till frihet
4. Revolutionary Road
5. Cath me if you can
6. Hotel Rwanda
7. Remeber the titans
8. Beach
9. Gilbert grape
10.Guds stad
Detta är inget som är konstant - detta kan ändras då vi har en del många bra filmer som hjärnan ibland glömmer

Fyll på med tips om ni känner för det

Träningsmatch torsdagen 24 Aug

Matchreferat av vår egen Daniel Rosendahl

Lyxlir av Blue Rockets gav ny seger

Två mål under matchens sista minut säkrade segern för Blue Rockets i gårdagens match mot Green Mooses. 9-8 skrevs siffrorna till i en match där passningsspelet stundtals förde tankarna till Heta Lilas stor...hetstid i slutet av 90-talet.

- Ett lag av vår kaliber levererar smörpass i sömnen. Vi är innebandyns svar på Barcelona säger tränaren Marcus Guardiola.

Matchinledningen präglades av nervositet, båda lagen var uppenbart tagna av stundens allvar. Anförda av fältherren Adde tog Blue Rockets tag i taktpinnen och bjöd publiken på några riktigt vackra mål. Marcus Guardiola berömmer sin backklippa som gjorde säsongsdebut igår:

- Den där jävla Adde alltså, där snackar vi känsliga handleder. Tur vi har skrivit femårskontrakt.

Just kontraktsbiten är något som annars skapat viss oro i Blue Rockets den senaste veckan. Efter Aftonbladets avslöjande att stjärnforwarden Magnus Janson särbehandlas har flera spelare krävt omförhandling av sina kontrakt. Janson har nämligen en garanterad plats i förstakedjan och får dessutom hänga på Koi hur mycket han vill kvällen innan match.

- Magnus är den ende i serien som kan dribbla av två gubbar i en telefonkiosk. Självklart ska han ha vissa privilegier säger Jansons agent Mino Raiola.

- Hos Blue Rockets prioriteras numera lyx och flärd. Den som inte rättar in sig i ledet blir utan ostron efter matchen kontrar Marcus Guardiola.

Träningsmatch torsdagen 19 Aug

Matchreferat av vår egen Daniel Rosendahl

Matchen inleds i ett furiöst tempo från båda sidor. Efter ett tidigt ledningsmål rasar blåtröjornas försvar fullständigt och det ena smörpasset efter det andra in i slottet leder till ett 1-5 underläge. Enbart en storspelande goalie håller ...oss kvar i matchen.

Efter halva matchen har evighetsmaskinen Smith, vår egen Klas Ingesson, tagit ungefär tre byten och håller på egen hand backsidan flytande. Slobban och jag håller bänken varm och bör nog hålla oss till att spruta skumpa på Dallas. Plötsligt börjar så Jansson plocka fram takterna från Bjärevallen. Bengt och Spirres adept stänker in den ena baljan efter den andra och vi är ikapp!

Avslutningen blir en gastkramande tillställning. En rysare utan dess like. Chanser åt båda håll avlöser varandra. Publiken är i extas när blåtröjorna till slut avgör efter klassiskt ryskt klapp-klapp spel. Smith blir matchens lirare och bestämmer sig för att springa hem. "Man måste ju jogga ner" säger han.

Då var det härliga igång igen...

Träningsmatch inför en höst i korpen, andra hösten för Blue Riders.

Grymt framförande


Kontrollkulturen

Kontrollkulturen kommer, med eller utan vårt tillstånd, att kolonisera fler livsområden, på grund av den förståeliga önskan om säkerhet i förening med trycket för att införa särskilda system. Vanliga invånare i urbana miljöer, stadsbor, arbetare och konsumenter - det vill säga människor utan några som helst terroristambitioner - kommer att se sina livsmöjligheter mer kringskurna genom att de tillhör en viss kategori. För några är detta till särskilt förfång, då det inskränker deras konsumentval genom att de inte rankas som kreditvärdiga eller, mer försåtligt, degraderas till andra klassens status på grund av sin hudfärg eller etniska bakrgrund. Det är en gammal historia i högteknologisk förklädnad.

David Lyon - Technology vs terrorism: circuits of city surveillance since sept 11 2001

Viktig information till ekonomen...





Dollarn kommer att kollapsa inom ett halvår

Viktig information till ekonomen...








Dollarn kommer att kollapsa inom ett halvår

RSS 2.0