This shit got to go!


En av många som informerar...


Free-Runners


Glädje!

Livet är riktigt rikt på glädje på sommaren. Man märker hur folk skiner upp av att vara ledig, så absolut tycker jag att vi ska arbeta mot 6 h arbetsdag och hade jag fått välja skulle man så klart få välja exakt när man vill arbeta. Och ja, det hade funkat, och skitsamma om det inte hade funkat, för hade vi fått vår s.k. frihet. Att kunna välja. Och att kunna välja skapar kreativitet. PUNKT!! :)
Hur som, härligt att träffa alla glada människor på sommaren. Bara att ta till sig all glädje och samla på sig massor, för att senare ta fram den till vintern, för vi vet hur muntra vi är då haha!

Tankar

Har någon någonsin tänkt på att när vi befinner oss på platser som skogen, vid havet eller på ängar. Att vi då massor av gånger nämner; oh vad här är vacker, oh vilken ro jag får här, här är så stillsamt, här skulle man spenderat massor med tid. Ja, jag kan komma på hur många kommentarer som helst men vidare till ämnet. Dessa känslor vi erhåller kommer från naturen själv och vi glömmer dem oftast igen, så fort vi återkommer till betongdjungeln. Absolut finns där människor som tar sitt pick och pack och bosätter sig i naturens harmoni men vi är stadigt många som fortfarande bor i en människoskapad icke harmonisk miljö med färglösa betonger, ohälsosamma ljud, smak & lukt av förnedrande avgaser som tillsammans bildar en påhittad känsla. Jag bor själv i denna något förvridna tillställning men jag mer och mer förstår att det är med naturen jag ska bo.

Global rädsla

De som arbetar är rädda att förlora jobbet, De som inte arbetar är rädda att de aldrig ska få något jobb.
Den som inte är rädd för att svälta ihjäl är rädd för att äta. Bilisterna vågar inte gå och fotgängarna är rädda att bli överkörda.
Demokratin vågar inte minnas och språket vågar inte tala.
Civila är rädda för militärer, militärer bekymrar sig över vapenbrist, vapnen bekymrar sig över att det krigas för lite.
Vi lever i en tid av rädsla.
Kvinnors rädsla för våldsammma män och mäns rädsla för orädda kvinnor.
Rädsla för tjuvar, rädsla för polisen.
Rädsla för dörrar utan lås, för tid utan klockor, för barn utan teve, rädsla för nätter utan sömnpiller och rädsla för dagar utan uppvakningspiller.
Rädsla för folk, rädsla för ensamhet, rädsla för det som varit och för det som ska komma, rädsla för att dö, rädsla fär att leva.

När ska vi sträva efter att verkligen få börja leva?

Temple Grandin


Mycket härlig och grym rollprestation av Claire Danes

"Inside Job" fetaste komedin


Inget nytt med detta monopolspel, utan bara nya skratt :)

Network "1976"


Grymt före sin tid



George Carlin

Mot Östra sidan

Jag och Caroline bestämde oss för att hyra bil för att ta oss till den Östra sidan.
Tog den minsta bilen som även är miljöbilen och erhöll en bonus då den var billig i drift. Vi hittade vägen genom härliga landskap med massor av kor, hästar och får.
Sådant man inte ser varje dag i Malmö precis.:)
Det var svårt att inte vilja stanna på varenda plats då ögonen var ett lätt lockbyte för alla dess fina landskap. Stenungsbakade pizzor här, loppisar där och biodlingar här o.s.v.
Där vi mest spenderade vår dag var runt Kivik där vi besökte Kiviks Lilla Råa - Rawfood, Haväng, Stenshuvud och givetvis stranden där men absolut fick en liten utlandskänsla.
Härlig avkoppling i en harmonisk miljö toppat med näring direkt från naturen.
Nästa gång kanske vi svävar dit som på bild och skippar bil - eko:)





 

 

 

 

 

 

 

 

 


Härligt med den nya joggingstilen

Har nu haft mina Merrell barefoot i två månader och har precis i detta ögonblick fått förbättrad löparstil. Känns riktigt bra i vaderna och detta kommer nog bli rikitgt bra för rygg och nacke i framtiden, känner jag! Men jag har ännu mer träning att åstadkomma innan min löpstil är mer korrekt för hela kroppen. Men det känns mycket bra just nu och det är bara att keep on running barefoot




Fetaste solot än så länge



Så härligt glad och soft dansare. Hela hans ansikte sprider kärlek :)

Mästerverk med största styrka


Göteborg

Tog mig upp till Göteborg för 250kr T/R för at träffa Los Amigos de mio. Mycket trevlig visit med långa promenader, svettiga kläder och härliga samtal. Livet är riktigt rikt på glädje på sommaren. Man märker hur folk skiner upp av att vara ledig, så absolut tycker jag att vi ska arbeta mot 6 h arbetsdag och hade jag fått välja skulle man så klart få välja exakt när man vill arbeta. Och ja, det hade funkat, och skitsamma om det inte hade funkat, för hade vi fått vår s.k. frihet. Att kunna välja. Och att kunna välja skapar kreativitet. PUNKT!! :)
Hur som, härligt att träffa alla glada människor på sommaren. Bara att ta till sig all glädje och samla på sig den för att ta fram den till vintern för vi vet hur muntra vi är då haha!

Ses snart igen Amigos


























Ebo Taylor i Pildammarna

Ebo Taylor från Ghana gästade Malmös grönområden - Pildammsparken. Skön musik i härlig kvällssol med avslappnade människor som körde sin grej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varför ska man välja att äta Raw Food

Varför ska man välja att äta Raw Food?
Att plocka in mer Raw Food i ens liv, anser vi, är något av det bästa man kan göra för sig själv. Det öppnar en helt ny horisont för vad välmående - och matlagning - kan innebära. Om du har en önskan att nå din idealvikt, bli av med dina hudproblem, slippa ständig trötthet och huvudvärk, förbättra matsmältningen, sova djupt och uppnå en mental klarhet, så har du hittat rätt väg. Visst låter det för bra för att vara sant? Definitivt. Därför är den bästa rekommendationen vi kan ge Dig att pröva dieten seriöst under några veckor och se hur du känner dig. Den egna erfarenheten måste få vara det som avgör för var och en

Vad innebär Raw Food?

Vad innebär Raw Food?
Raw Food (eg. rå mat) är ett begrepp som spridit sig globalt, och som idag betecknar vegetabilisk föda som aldrig hettats upp över ca 40 grader celsius. Ibland stöter man också på termen "levande föda", eller "living food". I stort syftar de olika begreppen till samma sak. Det specifika med just "levande" föda, är att man avser livsmedel som är enzymatiskt aktiva. Jämför exempelvis en mandel och ett äpple - om de ej varit upphettade är de båda råa, Raw Food, men mandeln är inte "levande" på samma sätt som frukten, eftersom den fortfarande har enzymhämmare. Om mandeln emellertid blötläggs, börjar livet i den att gro och den blir mycket mer näringsrik och lättsmält för kroppen. Att äta "levande" Raw Food är alltid att rekommendera.

Fin natt på Bergsgatan

 

 

 

 


Dagens!

“If you don't read the newspaper, you are uninformed.
If you do read the newspaper, you are misinformed" (Mark Twain)

Food is tha Shiiiiit!!!

 

 

 

 

 


RSS 2.0