Grattis Noelle!


Jag & Caroline var hemma hos ett par vänner till min bror, Sandra & Kristian. Dem har en såååå söt dotter vid namn Noelle. Så mycket glädje och leende i henne och så kramgo. Det är en speciel liten söt tös, den där Noelle.
Hon hade fyllt 1 år för ett tag sedan men busy som man är fick man lämna ett paket i efterskott. Hoppas det kommer till nytta, Sandra och Kristian. Jag, min bror och Caroline skrapade ihop till ett shjyst ekologiskt plagg som jag lätt hade velat ha till mig själv om fanns storlek. Barnkläder is the shitt:).
Sen kryddade vi till det med en extra napp i naturgummi.
Coolt



Eko is the reko

Sommarvärme I MALMÖ

Härlig dag i malmö med god kaffe med krans sen lite kicka boll i Pildammarna med Kompisarna
Riktig sommarvärme men utan shorts denna gång.
Grönt i naturen igen och man känner att alla lever och skrattar medans vinden pustar fint i ansiktet.
Eftermiddagen avslutades med en Di penco i vanlig ordning:)

Nu är det CL på Sir toby´s

Hasta Pronto

Hel ekologisk mat

1 st Bosarps Kyckling ( Väl vuxen)

Linsröra 1
Finhackade Tomater
Finhackad lök
Röda Linser
Skvätt Chili och örtsalt

Linsröra 2
Hackad gurka i tärningar
Avocado i tärningar
Gröna Linser
Örtsalt

Till detta:
Rivna morötter
med vitvinsvinäger,
pepparmix, olivolja
och örtsalt


Gärna sol på Balkongen med:)

Vårdag i Pilarna!

- SolMys
- Lakan
- Astrid & Aporna mackor
- Böcker
- Glatt humör
- Promenad
- Park
- Solglasögon
- Kyssar

Detta förgyllde vår dag.
Livet är enkelt så fort värme
och sol dyker upp

Ciao

Ny talang: HairBarber!



Fick nog efter mer än 2 år och klippte mig idag.
Insåg en härlig bakomgömd talang jag hade när jag på något sätt klippte mig en fin frilla.
Den funkar liksom.
Svårt när det inte finns trimmer för Afro på marknaden men detta är kanske något jag ska bita vidare på?:)
Men åter till frillan, känns grymt skönt med kort hår igen och man sparar in en massa cash p.g.a. mindre schampoo och balsam behövs. Nice för plånboken, bara hitta en annan kostnad att slösa på.

Tjohooo

Himma Igen!

Har haft en kanon vistelse i Sthlm med sol varenda dag, me gusta mucho!
Men det var skönt att komma hem. Kramas med Katten och bara mysa.
Påståendet, borta bra men hemma bäst måste ju vara ett av dem bästa ever. Men då menar jag ju för sig bara att komma hem till lägenheten även kallat reviret haha:). Hade ju kunnat ha lägenheten i Costa rica med:).
Men solen på vår balkong får duga bra den.

Segt för jag glömde viktiga saker på tåget bla min kursbok samt annat jag inte kan nämna och härligt som det är har dem ingen hittegods-avdelning för just SJ. Dem har för skånetrafiken och DSB men inte för SJ.
Utan om man glömmer saker på ett  ankommande tåg till malmö så ska det skickas upp till sthlm igen för att sedan skickas ner till personen som glömt det. Snacka om skattepengar som flyter på hal is.
För att göra mig lite tydligare:

Alltså, glömmer du saker på tåget när det ankommit ill Malmö kan du inte hämta ut det i Malmö. Det ska först skickas till Sthlm, sedan ska man ringa dit, säga vem man är och vad man glömt, sedan skickar dem det till dig.
Tid tar detta, Tid som männikor har för lite av men jaja bara skit i min Tid.
Kunde bara varit lättare om ni samarbetat med hittegods för skånetrafiken och DSB istället för att inte lita på folk och krångla till det.
Sorry SJ men 10 tummar ner för er.

Förutom detta gnäll från mig så är skåne grymt för det var moln i sthlm när jag lämna men skåne håller ställningarna och har sol. Förstår folk som flyttar söderut.

Jaja är på jobbet nu sådär kl 22 och ska lägga mig. Jag har varit tjänsteledig från assistent yrket men har kommit tillbaks. Dök upp en tjänst man inte kunde tacka nej till. Så nöjd jag är:).
Får skratta och busa samt ge skratt och bus och jag får vara ute i det fina vädret och även lära mig teckenspråk av mästarinnan själv. Har en grymt bra arbetsplats:).

Men jag ska som sagt gå och lägga mig nu för imorn blir en stimmig dag efter jobbet.
Sovgott mina Amigos

Tjohoo

D-vitamin samt bergsbestigning

Vaknade av solen samt av kids som spelade fobollsturnering utanför Lyan. Skönt att inte behöva ställa klockan utan vakna av naturliga fenomen. Efter en stabil frulle gick jag och Bror ut på ett äventyr och det innebar att bestiga Hammarbyhöjden. Varmt och härligt kämpade vi oss uppåt och väl där fanns det snö kvar. Härliga kontraster, strålande sol med lite gnutta kyla.
Efter bestigningen begav vi oss in mot centrum där vi hittade en perfekt bänk för att stationera oss på för att läsa en bok. Jag läste PR - i nytt medielandskap som är en kursbok till kursen som jag måste komplettera. Intressant bok om digitaliseringen i framtiden m.a.o. på både gott och ont men mest ont tror jag.
Bror han läste en bok som jag rekommenderat till många i min omgivning: Den hemlige Kocken. En mycket givande bok som öppnar sinnet lite och man slutar vara en asberger i mataffären utan att man faktiskt läser lite på innehållsdeklaration på det man inhandlar. Efter ett tag i solen var det dags för mat och överst på listan var Pizza.

Måste ju påstå att våren är den tiden då vi njuter mest av solen, efter en hård och mörk vinter blir vi helt galna när sol och värme börjar dyka upp. Folk precis överallt, folk som stängt in sig, folk som lapar sol från lilla minsta vrå där det finns ljus och överfullt på uteserveringar, precis alla uteserveringar, måste vara bra buisness att ha ett fik på våren.
Härligt är det i varjefall och det finns nog inte en enda individ som kan tycka annorlunda. Dem får i så fall förklara sig i domstol tycker jag.

Ikväll blir det chill hos bror med film och film om vi nu får upp hans nya TV på väggen annars blir det snicke snack hela kvällen och kanske en titt på den grymt jobbiga deklarationen man har framför sig.
Lite plugg med kanske, det kan behövas.

Hasta

Liten minitrip 8/4 - 14/4

Härligt att vara ledig 1 ½ vecka nu. Började med att åka tåg till Götet tisdag morgon kl 07.30  för 90 kr för att sedan ta mig till Sthlm på eftermiddagen. Mötte upp min gamle vän Andres och vi hällde i oss lite kaffe. Han och flickvännen Maria föreslog att jag skulle stanne en dag och ta tåget till Sthlm nästkommande. Jag kunde inte tacka nej till detta härliga erbjudande och vi far upp till bergen där dem bor. Bakade en härligt god pizza och surplade några glas öl till mycket skön musik. Gamla minnen frodades över matbrodet och jag fick mitt nya namn "Hälsogurun". Mycket gläjde och många skratt gjorde denna underbara dag till minne. Så härligt att man bara kan ta dagen som den kommer när man är ledig. (Mera lediga dagar Reinfeldt)
Andres och Maria ni tar emot en med öppna armar närsom, det ska ni ha Credit för. Saludas. Ni är välkomna till Mig och Caroline anytime.

Efter denna underbara dag var det bara att vakna i ottan och ta nästa tåg till Sthlm. Intercitytåg har inte så sov vänliga stolar så ingen sömn uppåt. Väl kommen fram var det inte röda linjen mera utan gröna linjen. Nytt, fräscht och ny färg. Inget mer skärholmen, fittja vårby utan mer skanstull, gullmarsplan, hammarbyhöjden. Nice bro, mycket bra inköp av lya och härligt skön planlösning med. Ska bara inviga balkongen imorn med när solen steker loss.
Nu sitter bro och skrattar framför datorn och det vill jag ta del utav så...
Adeu

Blogga, har gjort det förr och var dålig på att uppdatera men provar igen.



Hej!
Mitt namn är Marcus de la Cruz.
Är en föredetta wannabebloggare och ska börja på nytt men då ska jag försöka vara med seriös och bara kalla det wannablogga för min egen del och finner folk det är intressant att läsa så why not.

Jag är en kille som tycker om det sociala som Sporta, vara ute och röra på mig, resa vida världen, fika och hälla i mig kaffe och det mest viktiga till kaffet d.v.s.kanelbullar. Jag tycker om att vara runt människor som sprider glädje och som busar och skrattar mycket.
Även mycket intresserad av ekologiskt och hållbar utveckling/livstil.

Var det någon som genast blev intresserad av att läsa min blogg i fortsättningen?

RSS 2.0