Min karriär består utav att skapa så mycket fritid som bara går där jag kan njuta av livet till fullo

Back in tha days

Etoó

1. Samuel Etoo (Inter)
Gjorde två mål själv i matchen mot Genoa och var även högst delaktig i Inters första och fjärde mål. Etoo är en komplett anfallare, osjälvisk, snabbare än vinden, gudabenådad balans, målsinne och behandlar bollen med finkänslig ömhet.

Etoo är fotboll. Jag säger det igen, gasellen från Kamerun är en av årtiondets allra bästa spelare fast ingen nämner det.

Var ypperst delaktig i vinsten mot bayern Munchen då de vände ett 1-0 underläge till 2-3 på bortaplan.Vi fick en match som hade det mesta, och inte minst en jäkla massa stjärnor, kommande stjärnor och ikoner, men det var en som stod på en egen scen – Samuel Eto’o. Först gjorde han – hårfint offside? – 1-0 själv, redan i den tredje minuten, och sedan spelade han fram till både Wesley Sneijders (minut 63) kvittering och sedan, efter en brottningsmatch vunnen på knockout mot Breno, till Goran Pandevs avgörande 2-3 i den 88:e minuten.